„Trenul particular “Softrans” București -Brașov. Nu îmi vine să cred că poate exista așa ceva la noi! M-am simțit ca în trenul Budapesta – Viena!”

Trenul particular Softrans a impresionat mulți români de la lansarea lui pe șinele din România, prin condițiile oferite, dar și a prețurilor mai mici decât cele practicate de CFR.
„Trebuie să scriu ceva despre trenul particular “Softrans” care circulă pe ruta București – Brașov. Nu îmi vine să cred că poate exista așa ceva la noi! Confort deosebit, curatenie, personal amabil, prețul mic al biletelor care se eliberează direct din tren, automate de cafea și dulciuri, toaleta curată, WI / FI impecabil, trenul nu întârzie.
Păstrând proporțiile, m-am simțit ca în trenul Budapesta – Viena!”, scrie

Producătorul craiovean de rame şi locomotive electrice Softronic, controlat de antreprenori români, caută acum finanţare pentru construirea celui de-al treilea tren electric de mare viteză Hyperion, o astfel de investiţie ridicându-se la 5-5,5 mil. euro.
vfsassaasa

Compania ar vrea să folosească Hyperion 3 pe ruta Craiova-Sofia-Atena, dar e o problemă, anume absenţa căii ferate electrificate până la Calafat, care, cu o vechime de peste 80 de ani, se află într-o stare „deplorabilă“.

Sursa