FELICITĂRI! O fetiță de 11 ani din România a câștigat “Super Model of the World”. Este cea mai frumoasă din lume. Vezi aici Foto:

Bianca Nicolae Drăghiciu din Sibiu a câștigat, la numai 11 ani, titlul de “Super Model of the World” și premiul special al juriului “Best of the Best”, la concursul internațional “Little Miss World Universe 2016”, desfășurat în Bodrum (Turcia),

Fetița a făcut cinci ani de pregătire în modelling și prezentări de modă, inclusiv pentru Cătălin Botezatu, și a reușit deja să aibă propria emisiune de modă pentru copii, la un post de televiziune local , scrie stiri.tvr.ro.

bianca-draghiciu-sibiu-super-model-of-the-world-890x395_21297400

În finala de sâmbătă seara care a avut loc la Amfiteatrul din centrul Bodrumului, Bianca a reușit să fie desemnată cea mai frumoasă din lume, purtând o rochiță de seară semnată Bianca Drăgușanu.

“În lupta pentru cele cinci titluri puse în concurs: Little Miss World, Miss Talent, Fotomodel of the World, Mini Top Model și Supermodels of the World, Bianca Nicole Drăghiciu a câștigat locul I la secțiunea Supermodels of the World, fiind urmată pe locurile II și III de ucrainencele Elisabeta Titova și Albina Cercaska.
images
bianca_27780500
Dezinvoltă, spontană, cu multă prezență scenică și, nu în ultimul rând, frumoasă, Bianca a trecut cu brio probele concursului: costum tradițional, ținută casual de zi și proba rochiei de seară”, se arată într-un comunicat remis Agerpres.
Bianca-Nicole-Drăghiciu-4

“Super Model of the World” și “Best of the Best”—premiu special al juriului — un alt titlu câștigat de Bianca, îi vor aduce probabil fetiței din Sibiu numeroase invitații și participări la concursuri internaționale de gen, apariții în reviste, evenimente mondene, acestea fiind doar un pas spre alte experiențe la fel de frumoase și de reușite.

Sursa