Din ciclul “Români care ar putea schimba soarta omenirii”: Vă prezentăm Românul care a inventat hidrocentrala de apartament

Gavrilaș Gabriel

Se numeşte Gavrilaş Dumitru Gabriel, este din Oneşti si este autodidact. Are mai multe meserii, a lucrat în mai multe ţări europene şi s-a întors în România pentru a breveta şi a pune în practică această invenţie colosală dar cum era de aşteptat, Statul Român nu are nevoie de aşa ceva, el este preocupat de construcţii megalomane în timp ce preţul energiei electrice creşte constant iar nivelul sărăciei creşte alarmant.

Dânsul descrie această invenţie în următoarea frază: este vorba despre o instalaţie de generare a energiei electrice care foloseşte apa in circuit închis şi care utilizează o pompă pentru a readuce apa din vasul de acumulare 13 şi un compresor 49 care creează presiunea necesară apei din vasul de colectare 2 să poată angrena turbina hidraulică 8 care să pună în mişcare generatorul electric 10, energia electrică produsă de acesta din urmă ajunge într-o reţea electrică 11 de unde o mică parte este consumată de electropompa 16 şi de compresorul 49 în prima fază.

Vă prezentăm figura mai jos.

Figura.1

Diplomă.

Am primit la redacţie o scrisoare în care domnia lui spune că a apelat la toate institutele de cercetare din România dar nu numai ca nu a primit sprijin dar nici măcar răspuns. În aceeaşi scrisoare se mai menţionează că a mai depus la OSIM şi alte invenţii printre acestea se numără “placa ceramică rezistentă la cutremure” precum şi un “dispozitiv de siguranţă pentru uşi “ pentru cazul în care un hoţ a reuşit să descuie uşa şi mai are alte 30 de invenţii dar pentru că de 4 ani nu a găsit de lucru nu le mai poate înscrie la OSIM.

Experienţa dumnealui este cu atât mai tristă întrucât a primit o scrisoare de intenţie de la un trust multinaţional care ar vrea să aprofundeze această invenţie dar nu are posibilităţi materiale să ajungă în Italia. De parcă nu ar fi de ajuns mai are şi probleme de sănătate şi datorii la întreţinere.

Sursa