CE ÎNSEAMNĂ NAȚIONALIZARE?

download

Naționalizare înseamna ca poporul roman sa reintre in proprietatea a ceea ce i-a fost furat incepand cu 1989!

Ce inseamna nationalizarea EMITERII SI DISTRIBUTIEI MIJLOACELOR DE PLATA? Inseamna ca BNR sa redevina proprietatea poporului roman iar profitul din SENIORAJ ( 50-60 de miliarde de EURO, adica vreo 1500 de tone de aur anual ) sa ramana in buzunarul romanilor. Inseamna ca GUVERNUL viitoarei Republici Socialiste Romania nu mai recunoaste legitim niciun contract de credit semnat de vreunul dintre infractorii perindati la conducerea coloniei de dupa 1989. Inseamna ca GUVERNUL ARE PROPRIILE RESURSE FINANCIARE PENTRU A OFERI SERVICII PUBLICE DE CALITATE. Inseamna ca se desfiinteaza TVA, impozitul pe locuinta, pe masina, acciza pe carburant si tot restul taxelor. Orice operator economic cu capital strain dispare iar in ROMÂNIA companiile care vor opera vor fi cu capital ROMÂNESC. Inseamna SUVERANITATE! Inseamna sa avem mancare din belsug fara grija preturilor care vor fi fixe, inseamna sa avem carburant ieftin, apa si curent electric gratis ( caci sunt ale noastre lasate mostenire de strabunii nostri ), gaze si lemne gratis! Inseamna sa ne autodefinim un standard de viata care sa fie decent! Inseamna ASISTENTA MEDICALA GRATUITA la standardele cele mai inalte! Inseamna EDUCATIE GRATUITA pana la nivelul maxim superior! Inseamna somaj ZERO fiindca la reconstructia tarii va avea fiecare un rol activ!

Dar pentru toate acestea poporul trebuie sa isi recastige suveranitatea!

Pe această planetă sunt doar două probleme:

1) GUVERNELE TUTUROR ȚĂRILOR ÎMPRUMUTĂ BANI ÎN NUMELE POPOARELOR FĂRĂ SĂ LE CONSULTE! Fac asta din două motive evidente: în general sunt pline de trădători lacomi care sunt servitorii celor CE TIPĂRESC BANII și NU AU DREPTUL DE A TIPĂRI BANI.

2) BĂNCILE COMERCIALE ÎMPRUMUTĂ BANI DIN NIMIC ȘI PE CARE NU ÎI AU. În 2008 Goldman SACHS dădea credite de 350 de ori mai mari decat lichiditățile pe care le deținea.
BANII sunt sângele economiei și sunt o invenție bună pentru că ajută la grăbirea schimburilor economice. Problema este CINE CONTROLEAZĂ BANII! Pornind de la cele două probleme globale ajungem de fapt la una singură: UN GRUP INFRACȚIONAL PLANETAR CONTROLEAZĂ TOȚI BANII DE PE PLANETĂ! Îi tipăresc DOAR EI, îi distribuie TOT EI cu CAMĂTĂ și apoi îi colectează prin intermediul unui SISTEM DE RECUPERATORI LEGALI numiți GUVERNE. Popoarele în aceste condiții NU SE POT ELIBERA NICIODATĂ ȘI NICI NU POT PROSPERA. Pe o planetă care poate hrăni lejer 300-400 de miliarde de locuitori, din 7.3 miliarde cati sunt acum, cel puțin 50% suferă de foame!

CAPITALISMUL de acum este un cancer care provoacă genocidul planetei! Este IMORAL, ILEGAL și împotriva legilor firești ale UNIVERSULUI!

De aceea este inevitabil ca această formă arhaică și despotică de totalitarism să dispară ca efect la uneia dintre cele mai puternice legi din UNIVERS: LEGEA COMPENSĂRII! Oamenii din diverse părți ale planetei (majoritatea au sub picioarele lor o bogăție incomensurabilă) nu au nevoie să se omoare pentru resurse. Orice OM are o formă de capital: MUNCA pe care o poate lesne schimba pe ce are nevoie! SOCIALISMUL în forma sa autentică va rezolva toate aceste probleme: va READUCE POPOARELOR SUVERANITATEA PRIN NAȚIONALIZAREA EMITERII și DISTRIBUȚIEI DE MIJLOACE DE PLATĂ, prin NAȚIONALIZAREA RESURSELOR/ACTIVELOR și prin reinstaurarea REPUBLICII (puterea poporului)!

Autor: Luci Lucescu

Sursa